Despre Noi

Str. Principala Nr.958 Alba, Daia-Romana.
0766 294 644
Email: adamescumotors@gmail.com
Social AdressService Adamescu Motors, ofera servicii de diagnoza auto, mecanica auto si electrica auto, reparatii motoare si componente. Pentru diagnoza auto dispunem de inginer auto calificat dar si de echipamente si instrumente de diagnoza marca Bosch. Deoarece punem mare accent pe calitate, folosim instrumente performante de detectare a problemelor auto.

service_auto
Servicii rapide, eficiente si ferme. Nu veti pierde timp la atelierul de service auto. Va puteti programa vizita in avans, pentru a minimiza cat mai mult perioada petrecuta la noi, iar specialistii se vor asigura ca veti primi masina inapoi in cel mai scurt timp posibil.


Experienta de-a lungul anilor ne face sa reusim in tot ceea ce ne propunem. Identificam si rezolvam orice tip de problema ar avea masina ta.Capacitatea de a verifica si cataloga starea de functionare a tuturor componentelor masinii, de la elementele mecanice, la cele electrice si electronice.Diagnoza computerizata multi-marca pentru detectarea problemelor si erorilor aparute inclusiv prin martori, printre care defectiuni inregistrate in ECU, senzori ABS ESP si Airbag, defectiuni ale senzorilor si parametrilor de functionare ale motorului, defectiuni ale climatizarii.

service_auto


staff service

Experienta si dedicare. Angajatii acestui garaj sunt motivati sa rezolve problemele tehnice ale masinii dumneavoastra intr-un timp extrem de scurt, avand in vedere experienta la locul de munca pe care au dezvoltat-o de-a lungul anilor.